לוגו
83 ממליצים
אליהו פרנקל, 10 ב, גדרה
054-3360033
83 ממליצים

היצירה והאהבה לפרחים של אופיר (שעומדת מאחורי FLOWER'S MOOD) מתבטאת בכל אירוע ואירוע בו נמצאת, כשהיא יוצאת שלל פריטים מהממים ועיצובים מפרחים. 

חפשו ממליצים/ות שדומים/ות לכם או שהתחתנו בסגנון שלכם
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של רעות קריספין
08.11.17
Reut Boretzki Krispin
המלצה מתוך הקבוצה הסודית של כלות אורבניות
הבחורה פשוט כישרון מהלך יש לה חוש טבעי לעיצוב, נדהמתי שישר קלטה את הראש שלי והיא הייתה בדיוק מה שחיפשתי, פרחים - והרבה. רציתי עיצוב רומנטי ועדין, היא עיצבה לי חופה מהממת שהתרגשתי רק מלראות אותה צבעונית ושמחה ועוד יותר לצעוד בה (מינימום רוק סטאר בוודסטוק) היא הציעה לי גם להפריח בלונים בסיום החופה המשך
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של בר ויואב
18.05.22
Bar Berman
אופיר ומוטי המהממים תודה ענקית על הכל! היה לנו אירוע באמת מושלם, מהפגישה הראשונה היה חיבור מידי ואופיר הבנת את הראש שלנו ואת הסגנון. הכל היה כל כך יפה המשפחה והחברים לא מספיקים לדבר על העיצוב בחתונה שלנו. וכמובן שהמליצו ונמשיך להמליץ ❤️
נותני שירות נוספים
מקום לאירוע
בית מלצ'ט
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של איימי ודור
10.05.22
Amy Marcowich
Ofir, another of Chen’s amazing recommendations. From the get go I had a clear vision of what I wanted, I had a theme, I had a colour palette, I had ideas for chupa decoration and centre pieces but I was missing the person to tie it all together. Ofir listened to what I wanted and made it a המשך
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של רתם ושי
28.10.21
Rotem Vardy
אופיר פשוט מדהימה בכל המובנים האישי והמקצועי. בפן האישי אין מקסימה כזאת! רואים שאכפת לה היא מרגיעה ומלווה לאורך ההכנות עד לסגירת כל הפינות. התחלנו בפגישה ראשונה שנמשכה כמה שעות עם המון השקעה מצד אופיר וירידה לפרטים הכי קטנים עד שתקבל לחלוטין את הויז׳ן הסופי. רציתי משהו מאוד ספציפי ואופיר לגמרי המשך
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של שקד ואיתי
07.10.21
Shaked Cohen Barkan
וואו אחת הבחירות שלי בחתונה התאהבתי באופיר ישר הבינה בדיוק מה אני מחפשת וכל זה משיחת זום זרמה איתי, הציעה רעיונות
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של יעל קפלנסקי
06.10.21
Yael Kaplansky
הספק הראשון שקבעתי איתו אחרי שידעתי תאריך זאת אופיר! הייתי בתקציב מוגבל אבל עם אינסוף רעיונות וציפיות בנושא עיצוב החתונה וקצת חששתי בעיניין. אחרי שיחה אחת עם אופיר ידעתי שהיא תגשים לי את כל החלומות העיצוביים שלי ובאמת ככה היה. היה לה חשוב להגיע איתי לגני כנען לראות את המקום ושנדבר באותה שפה המשך
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של ג׳ולי וסשה
10.09.21
Julie Dorel
מעבר לזה שאופיר המהממת היא בחורה פשוט מדהימה, נעימה ומיוחדת, מדובר גם במעצבת סופר מוכשרת שבעצם קוראת לזוג את המחשבות ומתרגמת אותן למציאות. מהרגע הראשון שדיברנו על האירוע הרגשנו שהיא פשוט קולטת אותנו. מהר מאוד נהיה לנו ברור שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות וכל מה שצריך זה לתת לה לעשות את שלה. בלי המשך
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של שני סגל
22.08.21
Shani Segal
אופיר היא קוסמת!!! מהרגע שנכנסנו לוילה הייתי בהלם מוחלט! לא דמיינתי שזה יהיה כלכך קסום ויפה
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של עומר
01.07.21
Omer Zarzevsky
אופי המדהימה מהיום הראשון שדיברנו ידעתי שאני רוצה שהיא זו שתעצב לי את האירוע. הייתה תמיד זמינה לשאלות שלי, שינויים, לבטים. בסופו של דבר התוצאה הייתה פשוט מושלמת!!! האולם נראה מדהים, הפרחים היו מהממים.. כל האורחים התלהבו ושאלו ושמו לב לכל הפרטים הקטנים. ממליצה בחום רב מאוד!!!!! אלופה!!
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של מעיין ועדי
24.06.21
Mayan Abramovich
לאופיר ולצוות המדהים תודה תודה ענקית על עיצוב לחתונה ברמה הכי גבוה שיש! הפרטים המדוייקים והיחס שרואים ששמתם בו את הלב זה משהו שאין בשום מקום❤️ אני מודה לכם מאוד ובטוחה שבעזרת השם נתראה בעוד אירועים וההמלצות לכל אחד שרק אפשר
WedReviews חוות דעת והמלצות אמיתיות על Flowers Mood | עיצוב אירועים וסידורי פרחים
החתונה של לינדזי ונמרוד
20.06.21
Lindsay Schragen Fatal
Ofir, working with you was so fun and easy! I was so thrilled to experience our event come to life after our long awaited wedding! being a designer myself it’s sometimes hard to give up control, but you realized our vision exactly and provided us with the most amazing service! We were so impressed המשך
נותני שירות נוספים
מקום לאירוע
הנחלה
ממליצים נוספים