- כללי
- ממליצים
טעם וצבע
אוכל, שירות, עיצוב, איכות, חדשנות, אווירה, צבע או עונתיות, אירוע בלתי נשכח, אף פעם אינו פרי המקרה.. טעם וצבע מובילה את ענף הקייטרינג בישראל ומציעה קרוב לשני עשורים של מקצוענות וניסיון. אנחנו אנשים של אוכל, עיצוב ושירות שפים, טבחים, קונדיטורים, מלצרים, מנהלי אירוע, מעצבים ואנשי שירות שנושמים וחיים קולינריה. שף עמית קאופמן מנהל את הפן הקולינרי של החברה, בוגר הקורדון בלו בפריז ובעל ניסיון מסעדני עשיר בארץ ובצרפת. סגנונו הקולינרי של עמית מתאפיין יסודות צרפתיים ואיטלקיים מודרניים חזקים עם השפעות עולמיות, ואהבה רבה למטבחים האסייתיים של תאילנד ווייטנאם: "... בין המאפיינים הבולטים של טעם וצבע היא תשומת הלב שאנו מעניקים לאיכות חומרי הגלם ולשמירה על עדכניות וחדשנות..." האוכל הטוב הוא רק חלק ממה שהופך את האירועים שלנו לבלתי נשכחים, טעם וצבע רואה חשיבות רבה למצוינות בשירות ומפעילה מערך שלם של מלצרים, מארחים ומנהלי אירוע. צוות מנוסה וקבוע זה מסייע להפוך כל אירוע לקסום. את אנשי היצירה והשירות תומך מערך לוגיסטי משומן, שם דבר בתחום האירועים בישראל: ציוד חדיש, נהגים, טכנאים ומחסנאים אשר מאפשרים לטעם וצבע לשמור על רמת קולינריה ושירות מהגבוהות בישראל, בין אם מדובר באירוע
באחד הגנים המובילים בארץ או באירוע פתוח במדבר יהודה.