ליאב – גני אירועים וקייטרינג
בשנת 1989 הוקמה ליאב, בירושלים.
בתחילה היה לנו מטבח קטן במושב עמינדב שליד ירושלים ומשם יצאנו לאירועים קטנים בתפריט חלבי.
עם השנים ליאב התרחבה.
היום בבעלותנו 3 גני אירועים ואנו יוצאים לאירועים ממטבח משוכלל בגודל 1000 מ"ר עם רישיון יצרן של משרד הבריאות.
...
אנו עורכים אירועים בשריים וחלביים בכשרות רבנות ירושלים.
המנות נבחרו בקפידה ובניסיון מצטבר של עשרות שנים.
ליאב מבצעת מאות רבות של אירועים בשנה, דבר שבא לידי ביטוי במקצועיות, בדיוק ובמערכת המשומנת העוסקת במלאכה.
בתפריט ניתן למצוא מאכלים מגוונים – עכשוויים לצד מסורתיים וישראלים.
ה- שף מרדכי מזרחי האמון על הבישול מקפיד להגיש כל מנה בזוית שלה ובדיוק המתבקש.
על קשר עם הלקוחות אחראי ציון צ'ולפה.
נושא משמעותי ביותר בחברה הוא השירות.
צוות המלצרים הבוגר והסטודנטיאלי ינעים את שהות האורחים ויגיש את האוכל ברמה גבוהה ואיכותית.
אנו בליאב, על כל המחלקות השונות – לוגיסטיקה, מטבח, קשרי לקוחות ושירות, מקווים כי תמצאו אותנו מתאימים לבצע את האירוע שלכם ומבטיחים לעמוד בסטנדרט הגבוה ביותר.
בתודה ומזל טוב!
יהודה זיידרמן.
מנכ"ל