החתונה של קייט ומרק
מהרגע שמצאנו את האטרקציה של הפוטומוביל ויצרנו קשר עם גבי, הרגשנו וידענו שבחרנו טוב.
הקשר אומנם התבצע רק דרך הטלפון והאימייל, אבל הרגשנו שיש לנו כתובת לפנות אליה, להתייעץ ולחשוב איך נוציא את המרב מהאטרקציה. גבי הייתה סבלנית ואדיבה, ענתה כל שאלה שעלתה ופשוט הרגיע שיהיה בסדר. ביום האירוע, כאשר נפגשנו איתה לראשונה, הבנו שבחרנו נכון. הרכב כבר המתין באולם, בדוק במקום שבו רצינו אותו. גבי והצוות היום שם והיו עסוקים בהכנות. הלחץ שלפני לא הורגש מהם בכלל. ההפך, הם דאגו להרגיע והשרו אווירה טובה וחיובית.
ברגע שהתחיל האירוע והכיסוי ירד מהרכב, האנשים לא הפסיקו לנהור ולהצטלם. האביזרים, איכות התמונה, איכות המוצר הסופי שהאורחים קיבלו לידיהם ומעל הכול, החיוכים שלא פסקו לרגע, הוכיחו לנו סופית שצדקנו בבחירה שלנו.
לא היה לחץ על קבלת התשלום, הכל התבצע לאחר כמה ימים. הקבלה ניתנה כחוק. קיבלנו גם את חומרי הגלם ושאריות של מגנטים. גבי הוסיפה גם מגנטים מוגדלים שלי ושל אשתי. לסיום, כאשר קיבלנו את הדיסק עם כל התמונות בסניף הדואר, הופתענו לגלות תמונה ממוסגרת והקדשה לכבודנו. זאת הייתה חותמת סופית שלא מספיק רק למצוא אטרקציה מגניבה לחתונה, אלא חשוב אף יותר לבחור אנשים טובים ומקצועיים שיתפעלו אותה. במקרה של הפוטומוביל, קלענו בול למטרה.
לכל אלו שנתקלו באטרקציה ברחבי הרשת, צרו קשר, תדברו עם גבי, או עם מישהו אחר מהצוות שלה, אני בטוח שתקבלו את אותה רמת שירות ואדיבות שקיבלנו ממנה ותרצו לסגור איתם.
שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב!!!!