אחד הדברים שהיו לנו הכי חשובים, אם לא ה- זה האוכל. היה לנו חשוב שיהיה אוכל טוב, שכולם יהנו ממנו ואין מתאים ממערבה. עד היום אנשים לא מפסיקים לדבר על האוכל (הכל היה בסגנון ים תיכוני ועל האש עם טוויסט - בכל זאת, חתונה ביום העצמאות) - המנות העיקריות המשוגעות, הקינוחים המטורפים והאפטר המפנק. הוספנו גם המשך עמדת קוקטיילים שהייתה הצלחה מסחררת לאורך כל האירוע (עד החופה היה בר קוקטיילים נפרד ואחרי החופה נכנס לתוך הבר). גם את המעט שדרוגים לתפריט האלכוהול הבסיסי (שהוא מאוד מוצלח ומפנק) עשינו דרך מערבה במחיר שהיה מאוד הוגן ובעיקר עם ראש שקט. מערבה הוא אומנם לא מקום זול (לשון המעטה), אבל אין ספק שה-Value for money הוא אדיר. אבל מערבה זה לא רק אוכל משובח אלא מקום מהמם ביופיו עם אנשים מדהימים אחד אחד. לאורך כל הדרך הם נתנו לנו את ההרגשה שההצלחה של האירוע שלנו חשובה להם לפחות כמונו. אם זה ארז ועומרי שאיתם היינו בקשר ממש מההתחלה ועד לרגע האחרון, אייל מנהל הבר, זוהר ומירי שניצחו על האוכל והתפריט וכמובן אלון מנהל האירוע הנדיר (!!!) שפשוט עשה לנו את האירוע למשהו אחר לגמרי. לא סתם מערבה היה המקום הראשון והאחרון שהלכנו לראות (סגרנו וחתמנו על החוזה ביום שבו הלכנו לראות).