- כללי
- ממליצים
B4 מתחם שף לאירועים
את הניסיון שלנו בתחום, את היכולת המופלאה של אבי לגעת באנשים דרך האוכל, את האהבה שלנו לתחום,
והכי חשוב: את החברות שלנו.
מאז ישבנו עוד המון: חורף, קיץ, סתיו, אביב. אחרי שישבנו, התחלנו לעבוד.
הרעיונות קרמו עור וגידים, השרטוטים הפכו לחומר ולאט לאט אפשר היה לגעת ברעיונות ולחבר אותם למקום שחלמנו עליו.
כמובן שהמשכנו להתווכח, לצחוק, לצעוק ולהתרגש. אנחנו לא מכירים דרך אחרת.
היום, שנתיים אחרי, אנחנו מסירים את הלוט מעל החלום שלנו בשבילכם.
קראנו לו B4: אנחנו חושבים שכמו כל יצירת אמנות, גם את השם של המקום כל אחד יכול לפרש אחרת.
לנו הוא מזכיר שאנחנו ארבעה אנשים ואנחנו פה בשבילכם, בשביל לערוך עבורכם אירוע שייגע באנשים.
אירוע אחר, כזה שזוכרים ומתגעגעים לרגעים הנפלאים שלו, רגעים שהפעילו את כל החושים והגשימו חלומות ופנטזיות.
שף אבי שליסל, המנטור הקולינרי שלנו, שנושא בכליו ניסיון של 25 שנים בין בצלים, נתחים, תבלינים ומתכונים,
ברשת מלונות "דן", במלונות גורמה בשוויץ וגרמניה, ככותב המתכונים הראשי של "השף הלבן" של תנובה ובעוד
אינספור תפקידים קולינריים כאלה ואחרים שהיריעה קצרה מלהכיל, בנה לנו תפריט יוצא דופן ומרגש והוא לא מסתפק בזה,
לפני כל אירוע ולפני כל מעבר עונות, יושב אבי על התפריט ועורך התאמות לאופי האירוע, התקופה וצרכי הלקוח בכדי
להתאים ולהשלים את החוויה לכל אחד ואחת מכם.
שלכם, ירדן, אנה, שלמה ואבי.