קרידוס בעצם התחיל אי שם בתחילת שנות ה-90. היינו ילדים, שבת בצהריים אצל סבתא, בתנור בורקס חצילים יחיד במינו, ועל הפלטה סירים שמדיפים ריח לכל השכנים ובמרחק היינו שומעים את סבתא, קוראת לנו בנעימות מהמטבח "קרידוס…" (יקיריי…) ככה נפתחו הארוחות הטעימות ביותר שלנו, אלה שאנחנו זוכרים, אלה שפתחו את המטבח לפנינו ולימדו אותנו ליהנות מאוכל, והכול התחיל...
אנחנו נכנסים לתמונה בשלב התכנון,יחד איתכם אנו בונים את התפריט כל פעם מחדש בכדי שיתאים בדיוק לסוג האירוע ולאורחים.
עמדות הגשה מעוצבות מעץ איקליפטוס גס, אוסף של כלים ייחודיים, כלי הגשה אקלקטיים וצלחות צבעוניות הן חלק מהאופי באירועים שלנו.
חשוב שהכול יתקדם לפי התכנית…
לכן הצוות שלנו מורכב ממלצרים מנוסים, מנהל אירועים קפדן וקשוב וטבחים כרישים שאוהבים לבשל.